Post by buiwitriomarra on Mar 15, 2022 14:11:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bouncemasters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bouncemasters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови за неограничено злато ▞▞▞
▞▞▞ Bouncemasters 2022 version ▞▞▞
Ова игра је тако забавна! Волим га због супер слатких ликова и стила игре. Такође, ако играте без укљученог режима рада у авиону, биће више реклама него без њега. Када је укључен режим рада у авиону, има врло мало огласа. У сваком случају, заиста препоручујем ову игру😉
Веома велика превара, једноставан начин да преварите децу у бесплатну пробну верзију која резултира договором са 28,00 УСД месечно, као и приморавањем да гледате рекламе како бисте нешто надоградили, не дајући вам никакву опцију осим да гледате оглас уместо да користите новац зарадјујете. Веома велика превара, жалосно је што ово постаје тако популарно.
то је забавно и добар губитак времена, али не купујте ништа у игри!! стварно брзо стари...Никада нисам видео толико реклама као ти у овој игрици, упозоравали су ме други корисници али нисам слушао! Потпуно сам се изједначио после 4 дана најбољи бат.. пингвин потпуно напуњен.. и сада сам само поларни медвед који гађа пингвина палицом јер је то та игра која се брише крај игре данас
То је одлична игра и раније сам је победио, али има много реклама, а дугме к је мало и натерало ме је да одем у продавницу много пута
Витамин Д
Кул је
Ово је сјајна игра, али наставља да меко закључава свака 2 огласа. Можда је то само мој телефон? Ко зна?Заиста добра игра, али кад год кликнете на дугме да добијете новчиће, увек има оглас када кликнете, тако је страшно досадно
Веома лоше.. Није игра приказана у огласу.
Рекао бих да је то веома забавна игра, и да је сјајан губитак времена, али једина ствар коју бих препоручио да промените је СВИ ОГЛАСИ!!!! буквално после сваке утакмице има реклама или непосредно пре него што почнем да играм ту је и реклама, пре шкриње са благом ИМА ОГЛАСА!!!!! Само кажем да су сви огласи ТАКО ИЗУЗЕТНО досадни и зато сам им дао 3 звездице.
Ова игра је до неке тачке забавна. Већ сам унапредио свог пингвина на ниво 100 за 2 дана. Нисам сигуран на шта још потрошити новчиће. У овом тренутку је помало досадно јер ми се чини као да скачем само да скупим новчиће који немају сврху. Имам преко 2.000.000 новчића и немам никакве везе с њима јер сви слепи мишеви захтевају љубичасте драгуље. Не видим ништа друго у апликацији за које су потребни новчићи након 2 дана играња и потпуног надоградње пингвина као што сам споменуо.
Огласи. Ако желим нешто да надоградим, понекад замењује дугме за надоградњу дугметом „бесплатна надоградња“, где можете да надоградите за оглас. У реду је, немам ништа против. Али оно што ми смета је да када се појави, чак и након поновног покретања игре, НЕМА опције за плаћање готовином. Желите ту посебну надоградњу? Наравно! Само треба да нам прво дате прави новац. Чак и лоши подаци су искључени, јер не можете да гледате рекламу и не можете да платите, тако да не можете да добијете надоградњу. Фии, потражићу хаковану верзију игре.
Bouncemasters Arcade pidl
НЕМОГУ ДА ИЗАДЈЕМ ПИСЕ ДИАМОНД ЧЛАНСТВО И НМГ ДА ИЗАДЈЕМ
Суперишка.
Супер је.Само има пуно реклама
Огласи. Огласи свуда. Желите да добијете сандук који сте заиста нашли у игри? Гледајте оглас. Желите нешто да надоградите? Постоји време када можете да гледате само рекламу. Хоћеш дупле новчиће? Гледајте оглас. Шта је ово? Не желите дупле новчиће јер не желите да гледате рекламу? Па то је у реду, иако још увек треба да гледате оглас! Тако је, чак и када не добијете дупле новчиће и даље постоји оглас. Искрено, изненађен сам што не добијам оглас након сваког одбијања. Ужасно!
Игра би била забавна и ја бих је заправо играо да није било свих реклама које се појављују. Не можете играти више од једне рунде пре него што се суочите са рекламама од 30 секунди.
Једна од најгорих игара које сам играо. Ако из било ког разлога неко преузме ово, укључите режим рада у авиону пре играња. Гурају вам што више реклама у грло. У последња два дана, ако се изгубим и покушам да ресетујем, замрзава се. И већи део јучерашњег дана се замрзавао када сам прешао свој највиши рекорд. Поврх тога, пуна је застарелих акција, на пример, поларни медвед тапка. Д а б с у 2018. Пингвин такође ради конац. Довољно је слатка игра, али хајде. То је застарео, кварљив, смрзавајући неред.
Bouncemasters Arcade jeud
Оцењујем је само са 5 звездица јер је то једноставна и забавна игра која ми омогућава да се завалим и опустим без превише размишљања. Ако имам довољно среће, то може бити одвраћање пажње од свега осталог око мене, што је лепо.
Не дајем овој игри ни једну звездицу јер има много реклама. понекад не могу да видим пингвина зато не могу да га упуцам . Ово су неке од потешкоћа ове апликације, тако да јој не дајем ни једну звездицу, мислим да ће побољшати ову апликацију
ССООООО ГООД ГАМЕЕЕ
Програмери су направили прилично забавну игру убице времена. Заиста желим да уживам. Већ једном сам га скинуо и играо неко време док се нисам заситио реклама и обрисао. Одлучио сам да покушам поново јер сам се сетио да је било прилично забавно, али наилазим на исти проблем. Када погодите пингвина, добијате добрих десет секунди забаве. И онда реклама после сваког поготка. Огласи увек трају дуже од стварне игре и често отварају Гоогле плаи без обзира да ли их затворите или не.
Завршио сам игру 🎯🎯 али после тога је јакоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо сам је се се се се се се се је се се се се се се се се се се се се сеј се се се сеј сеј нис кеш 😴😴 и такође греши ако има реклама 😞😞
Веома је лоше јер после свега једног скока имате АДС. Опет, после свих појединости имате огласе. Немогуће је забавити се. ДЕВЕЛОПЕРИ из ПЛАИГЕНДАРИ-а Разумем да почињете недовољно познати или довољно познати али осећам да желите да људи насилно купују ВИП особе. Исте ствари и у другом наслову: ТЕНКОВИ на крају крајева Много ОГЛАСА. Престаните са тим ако желите да постанете дивни програмер. Зато што ћу га избрисати док не онемогућите свој присилни начин зарађивања новца
Ово би била апсолутно сјајна игра да се не приказује реклама сваких 15 секунди. То није претеривање, ова игра приказује рекламу након скоро сваког појединачног покретања.
Cateau एडवेंचर dnj
Уштедео сам толико да набавим тханос оружје и испоставило се да ништа не ради тако да сам само губио време мислећи да је то добра игра, али после постаје досадно. Увек ради исту ствар. Покушајте да направите нове медведе, нове пингвине или нове мапе, чак и нове карактеристике. Надам се да разумете Хвала,
Много сам волео ову игру. Молим вас не дозволите да ова игра умре. Једва чекам нове невероватне и смешне нове ликове и опрему. Хвала вам пуно за ову дивну игру, програмери, која је у исто време тако смешна и тако кул игра. <3
Иасссссс
Овај је у *праву*
Принудно бесплатно пробно време? Након што сте играли једном и вратили се, једини начин да наставите је да се пријавите за тродневну пробну верзију. Онда то кошта после тога. Никада нисам видео такав модел и заправо је стварно глуп. Играо бих игру и купио козметику касније. Затварати игру иза бесплатног пробног периода уопште није паметно
Прво је игра била занимљива...као када је пингвин желео да постигне женку пингвина...као да је требало да уради мисију...али након тога речено "сада наставите игру и такмичите се са другим играчима"...свиђало ми се шта дођавола...па шта очекујете да ћете дуго живети само ударите пегуна палицом и видите свој глобални рејтинг... тако да је прво било занимљиво...али онда је постало супер досадно...препоруцујем да не преузимате ову игру...само узивајте први дан док пегуин не добије своју љубав
Забавна мала игра. Украо идеју из миницлип игрице пре много година. Али велики убица за ову игру су рекламе од 20 секунди након сваког ударца. Ја бих подржао ову игру АЛИ се чини да је толико неиграна са свим огласима да одбијам да подржим очигледну грабу новца. Цоол мала игра. Лоше управљање огласима.
пет звездица! Без пуно огласа, волим ову игру: ударање пингвина је забавно!
Свиђа ми се игра, али када је видим на рекламама, можете да нацртате палицу, али не можете то да урадите у правој игри
Хбф фвд д кцмјдјкјдјдјдјдјд дана данас и ја тебе волим бебо девојко ја осма могу 🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫 да ниси урадио дана данас љубави Морам на мене и биће ми драго да ти помогнем око тога 🕜🕜🕜 дана за мене Осма могу да урадим то ти је у потиљку 🗣 живот ти је тако тежак и биће боље и за тебе душо 🐥 оф а ти стигао а ти је мама и ја осма могу то један је данас у канцеларији и ја осма могу то
уопште није као на реклами😝😝😝😤
Ваша стандардна игра надоградње док играте. Ништа као огласи у којима можете скицирати своје палице или било шта друго. Ектремели глитцхи. Након што ударите пингвина, углавном је прилично глатко док се пингвин не заустави, а онда добијете оглас. После сваког појединачног поготка, добијате оглас. Можете да платите за уклањање огласа, али то није једнократна уплата. 7 УСД недељно да вам пружимо искуство без огласа. Каква лаж за тако нискобуџетну игру. Топло препоручујем да НЕ преузимате ову игру. Не вреди.
Превише огласа. Пристојна игра, али количина искачућих реклама које се не могу прескочити и додавања банер огласа који се појављују током игре и блокирају екран чини игру немогућом за играње. Проводите 1 минут играјући игру и 3 минута гледајући рекламе. Такође вас терају да гледате огласе да бисте добили надоградње.
Екстра само додајте више ствари